Onze specialisaties

Met verf kan je wonderen verrichten in je woning. Dat weten we bij CP Design maar al te goed. We begeleiden jou doorheen het hele proces van de herinrichting van appartement of woning:

  • De keuze van de juiste kleuren

  • De selectie van het ideale materiaal

  • Een heldere offerte, zonder verrassingen achteraf

  • Een perfecte en propere uitvoering van de werken.

Mond-aan-mond reclame is onze beste garantie. Vraag zeker naar referenties in jouw buurt.

Schilderen

Heel wat van onze klanten zien er tegenop om zelf met pap en borstel aan de slag te gaan. Geen bezwaar voor CP Design, want wij zijn de absolute specialist-behangers in Limburg.

We helpen u met de keuze van het papier en de juiste kleurcombinaties.

Sinds 2018 is CP Design ook verdeler van Jadecor Sajade in België. Jadecor is een unieke en duurzame muurbekleding uit natuurlijke katoenvezels en mineralen. Contacteer ons voor meer info.

Behangen

Ooit maakte je de keuze voor die unieke en prachtige baksteen. Maar vandaag ben je er op uitgekeken. Of je hebt je droomhuis gevonden, maar vindt de gevelsteen oerlelijk.

Geen probleem, want bij CP Design geven wij uw buitengevels een nieuwe uitstraling. Je kan bij ons terecht voor het verven van de gevels, maar ook voor het kaleien van je bakstenen.

Zo krijg je een nieuwe woning voor een fractie van de prijs. Contacteer ons zeker voor een offerte.

Gevelwerken

Parket is gemaakt van hout en hout rijmt op onderhoud. :-) Als je wil blijven genieten van je mooie parketvloer moet je hem dus regelmatig onderhouden.

Na enkele jaren kan er slijtage optreden aan je parketvloeren: krassen van steentjes, huisdieren of verf/stiften van de kinderen.

CP Design is jouw partner voor het renoveren van je prachtige parket: wij schuren de vloeren en geven een behandeling zodat jij er opnieuw jaren van kan genieten.

Schuren van parketvloeren

Luchtgommen is een renovatietechniek waarbij je oude materialen of oppervlakten hersteld in hun oorspronkelijke straat.

Bij luchtgommen worden kleine gladde korreltjes onder zachte druk over een oppervlak gestraald.

Het grote voordeel tegenover zandstralen is dat luchtgommen veel minder agressief werkt en dat je heel gecontroleerd en precies aan de slag kan gaan.

Wij gebruiken luchtgommen voor meubels, trappen, binnendeuren,...

Luchtgommen

Ons team
Christoph Plaetevoet
Oprichter & zaakvoerder
Show More

CP Design uit Helchteren is jouw partner voor schilder- en behangwerken in Limburg en omstreken: zo hebben we al geschilderd en behangen in Houthalen, Helchteren, Genk, Hasselt, Zonhoven, Zutendaal, Maasmechelen, As, Opglabbeek,... Elke week komen er nieuwe tevreden klanten bij.

  • Facebook Black Round
  • Instagram - Black Circle

© 2018 another buro nivo production

Bel of mail ons voor een afspraak of offerte: +32 487 36 71 10   |   info@cpdesign.be